Nove fora slikovnice: uče djecu o farmi i džungli

U izdanju Profila u knjižare stižu dvije slatke slikovnice namijenjene za dob 3+

format: 19,5x23,6 cm 
broj stranica: 18
uvez: tvrdi
cijena: 49,90 kn
dob: 3+  



 Dvije nove zabavne i nadasve edukativne slikovnice sadrže:
  • Piši-briši flomaster kojim se po stranicama slikovnice može pisati i crtati te brisati - (na čepu flomastera nalazi se spužvica za brisanje)
  • Rasklopive stranice koje donose dodatne zadatke, zabavu i izazove  
  • kotačić koji na naslovnici i prvoj stranici pomaže pri rješavanju zadataka.


FARMA – OBLICI 

Ben Adams, Sarah Pitt 

Okreni kotačić, rasklopi stranice i zaviri u veseli život na farmi prepun različitih oblika i veličina. Stranice ove knjige čarobne su! Po njima možeš nebrojeno puta pisati, crtati i brisati flomasterom koji se nalazi u knjizi.

Pregršt zanimljivih zadataka potaknut će dijete na istraživanje, uočavanje, uspoređivanje, slušanje, razumijevanje, prepoznavanje i crtanje oblika te razvijanje rječnika. Sva rješenja dijete može crtati i upisati u slikovnicu riši-briši flomasterom. Kako su stranice slikovnice i flomaster čarobni – tako će vaše dijete iznova i iznova moći uživati u igri i rješavanju zadataka.









DŽUNGLA – BROJEVI 
Ben Adams, Sarah Pitt

Okreni kotačić, rasklopi stranice i zaviri u džunglu. Ondje te čeka puno toga što ćeš uočiti, prepoznati, nacrtati, napisati i prebrojiti. Stranice ove knjige čarobne su! Po njima možeš nebrojeno puta pisati, crtati i brisati flomasterom koji se nalazi u knjizi.

Pregršt zanimljivih zadataka potaknut će dijete na istraživanje, uočavanje, slušanje, razumijevanje te prepoznavanje i pisanje brojeva. Simpatične stanovnike džungle potrebno je prepoznati, pronaći ih, imenovati i prebrojiti, a sva rješenja dijete može crtat i upisati u slikovnicu riši-briši flomasterom. Kako su stranice slikovnice i flomaster čarobni – tako će dijete iznova i iznova moći uživati u igri i rješavanju zadataka.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD