Ljubica Uvodić-Vranić: Avantura osobne promjene 3



 
Ljubica Uvodić-Vranić: Avantura osobne promjene 3
Priručnik za rastavljene roditelje koji vole svoju djecu


Rastavljeni roditelji mogu ostvariti normalne kontakte sa svojom djecom ako ostvare normalne kontakte međusobno i ako budu, više ili manje, sretno rastavljeni - tvrdi Ljubica Uvodić-Vranić u svojoj trećoj Avanturi, koja se bavi rastavom, problemom s kojim se susreće svaki treći brak u Hrvatskoj. Kako ostvariti normalne odnose s bivšim bračnim partnerom i kako ublažiti stres rastave kod djece, savjetuje iskusna psihologinja navodeći 41 primjer iz prakse.  Nitko se ne može rastati od djeteta, podsjeća, odnosi s vlastitom djecom su neraskidivi.
 Roditeljstvo je u trenutku rastave na velikoj kušnji. Roditelji se unatoč vlastitoj boli i stresu moraju pozabaviti svojom djecom koja su bez svoje krivnje 'ispala iz čamca', ili im se baš tako čini. Ispali i upali u duboku vodu, čamac je probušen i tone, a oni moraju nekako isplivati na obalu,“ piše popularna autorica psiholoških bestselera. Čak pet recenzentica – Dubravka Miljković, Majda Rijavec, Alaksandra-Saša Huić, Ivana Vulić i Rea Masnjak Fulgosi – naglašava važnost knjige koja upozorava koliko djeca stradaju u razvodima, što odrasli često zaboravljaju.
I uz ovu Avanturu priložen je gratis CD s predavanjem autorice, što čitatelji dočekuju s velikim odobravanjem. Tema je Rat ili mir - rastavljeni roditelji.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Citati o ljubavi