JOHN LE CARRÉ: Savršen špijun

Novi naslov u Profilovoj biblioteci Profil krimić

Bez sumnje Le Carréovo remek-djelo… savršen roman.
Sunday Times
"Savršen špijun" je u knjižarama

Magnus Pym je nestao. Kreće potraga za suprugom, predanim ocem i dvostrukim agentom čiji je život sada već očito sastavljen od mnoštva tajni. Dvojica njegovih mentora dirigiraju potragom, kao što su određivali i gotovo cijeli njegov život do tada.
Dok hrli tragovima što ih u Ujedinjenom Kraljevstvu i hladnoratovskoj Europi, od Beča, Praga do Berlina, ostavlja Magnus Pym, ovaj roman prepun intriga i dovitljivosti intimna je ispovijest puna sjećanja na djetinjstvo, na odnos savršenog špijuna i oca koji ga je takvim stvorio.
 

Uz tek zrnce soli, kroz životnu priču dvostrukog agenta Magnusa Pyma, može se čitati Le Carréova rana karijera britanskog obavještajnog agenta, kriza nakon majčine smrti, mučno školovanje po internatima te složen odnos s ocem, karizmatičnim pouzdanikom braće Kray, londonskih kraljeva podzemlja.

Ovo novo Le Carréovo izdanje upravo stiže u knjižare, a cijena je 199 kn.

Ukoliko ne stignete do knjižare ovaj moćni roman možete naručiti na profil.blog@profil.hr i dostavit ćemo vam ga besplatno.

Na mail adresu: profil.blog@profil.hr pošaljite ime i prezime, adresu te broj mobitela. Kada potvrdite narudžbu knjigu možete imati već za dva dana u rukama i plaćate pouzećem samo cijenu knjige - 199 kn. 

S engleskog prevela Una Krizmanić Ožegović

 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD