Knjižica za sve male stilistice i buduće dizajnerice

Ovih dana u knjižare stiže novi dječji naslov nastao u našoj kreativnoj radionici

MOJA MODNA BILJEŽNICA

broj stranica: 64 

uvez: meki 
cijena: 49,90 kn 
>>>link za kupnju>>>

Fantastične stranice ove maštovite bilježnice idejno je osmislila dizajnerica Marina Hrupec kombinirajući nadahnute ilustracije talentirane ilustratorice Smiljane Čoh, a do knjižare je dovela urednica dječje biblioteke Profil Knjige Jelena Bevandić. 


Radi se o bilježnici u kojoj djevojčice mogu crtati odjeću, obuću, modne dodatke, šminkati, frizirati…, a namijenjena je za dob 6 do 12 godina.

Ilustracije je radila ilustratorica Smiljana Čoh, koja je svojim nadarenim stilom vrlo brzo našla put do inozemnih izdavača te se slikovnice s njenim ilustracijama prodaju na Amazonu te Barnes & Noblesu.

Smiljana inače živi u Varaždinu s mužem Fabiom Leoneom, Talijanom također ilustratorom s kojim ima dvoje djece. Više o njenom radu možete pronaći na njenoj web stranici: www.cohillustration.com


Zanimljivost vezana uz nastanak ove knjige :
Smiljana je na svom Facebooku objavila segment ilustracije iz buduće Moje modne bilježnice. Ta skica lika u nastanku se toliko svidjela njenoj inozemnoj agentici da joj je odmah ponudila otkup lika za cijelu novu knjigu na temelju tog crteža, a mi smo onda krenuli ispočetka i isplatilo se jer smo dobili hrpu maštovitih stranica!


Zanimljivosti su se nastavile i kad god su stizali prvi probni otisci – bivali bi razgrabljeni za kćerke, nećakinje, sestrične male rodice..., a sutradan bi kolegice i kolege navratili u ured kod urednice i pitali je li gotova nova stranica!
Ova je knjiga namijenjena za sve male stilistice i buduće dizajnerice!
I znamo da će je djevojčice obožavati – jer uz nadahnute ilustracije i fotografije donosi veliki format i kvalitetan papir te pregršt prostora za crtanje i skiciranje. 




Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD