Prestala je bježati kad je naučila nekome vjerovati



Liz nije znala što je mladenačka pobuna, sve dok nije iskoristila odsutnost svoje stroge majke i izašla s prijateljicama u razvikani noćni bar. Prvi izlazak i prvo pijanstvo pretvorilo se u noćnu moru – djevojke upadaju u klopku ruske mafije i svjedoče mafijaškom obračunu.
Dvanaest godina kasnije, šefa policije planinskog turističkog gradića zaintrigira Abigail Lowery, koja kao softverski programer povučeno živi u kućici okružena nadzornim kamerama. Abigail je naučila da se ne veže uz stvari i uz ljude, ali njezin oklop prvi put puca i ona otkriva razloge svoje osamljenosti. Dvanaest godina bijega završava obračunom u kojem je ulog normalan život.
Nora Roberts podjednako je uvjerljiva i kao autorica trilera i ljubavnih spletki, ali romansa je uvijek okosnica njezinih romana. Djevojka koja iznad svega želi jednostavan život prisiljena je izboriti se za njega. Pomoći će joj iskreno prijateljstvo i ljubav koju je pronašla kad je to najmanje očekivala.

Nora Roberts najpopularnija je i najomiljenija američka autorica ljubavnih romana, s više od 200 naslova, uključujući Trilogiju snova i Trilogiju BoonsBoro te romane Tri suđenice i Vila. Na top listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala, a njezini najnoviji hitovi i dalje obaraju sve rekorde čitanosti.
Po romanima Nore Roberts dosad je snimljeno osam tv-filmova, koje je upoznala i naša publika. 



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD