Upravo objavljena: "Dijeta 21. stoljeća". Nova revolucionarna metoda mršavljenja ugledne dr. Lejle Kažinić Kreho

Revolucionarni program za brzo i učinkovito mršavljenje uz održanje alkalnog pH tijela

dr. Lejla Kažinić Kreho 

Dijeta 21. stoljeća 

broj stranica: 150 
uvez: meki 
cijena: 179 kn
 
Mršavite uživajući u hrani i bez brojenja kalorija, snizite krvni tlak, šećer i uz održavanje zdravog, alkalnog pH tijela, vratite mladenački izgled, energiju i mentalnu kondiciju uz novi nutritivni program dr. Lejle Kažinić Kreho. 


Inzulinska neosjetljivost, višak tjelesne težine, izražena abdominalna mast, povišene vrijednosti krvnih masnoća i krvni tlak, kronični umor, depresija, razdražljivost, ubrzano starenje ― sve zajedno čini metabolički sindrom ili sindrom X, koji se zbog nepravilne prehrane u zapadnoj civilizaciji širi poput zaraze. Nutritivna terapija jedini je znanstveno dokazano sredstvo koje suzbija metabolički sindrom jer omogućuje brz gubitak kilograma i smanjenje rizika od potencijalno smrtonosnih krvožilnih bolesti. U svojoj novoj knjizi Dijeta 21. stoljeća dr. Lejla Kažinić Kreho predstavlja vlastiti redukcijski program koji metabolizam vraća u normalu. Kombinacija bjelančevina i alkalnog povrća te začina bogatih antioksidansima, omogućuje brz gubitak kilograma, uz uživanje u hrani i njezinoj pripremi.

Dijeta 21. stoljeća je brz, učinkovit i agresivan program. Temelji se na kvalitetnim bjelančevinama iz mesa i mliječnih proizvoda, obilju alkalnog povrća, sa zanimljivim snackom od badema, štapića celera i raznih umaka. Iako nudi užitak u raznovrsnoj hrani i ne traži odricanje, Dijeta 21. stoljeća ne predviđa ništa slatko, pa čak niti voće. Obilje voća i povrća, međutim, nudi Mediteranska dijeta, u kojoj se može uživati nakon što se tijelo uravnoteži i vrati mladenački izgled.

Dr. Lejla Kažinić Kreho liječnica je koja je magistrirala nutriciju na King's Coledge u Londonu. Članica je Britanskog nutricionističkog društva. U svojim knjigama objavljuje najnovija saznanja o prehrani iz recentnih znanstvenih istraživanja, dokazujući da hrana može biti i užitak i lijek te da je tradicionalna, mediteranska prehrana najzdravija na svijetu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD