srijeda, 12. lipnja 2013.

Cecelia Ahern: KAO NIKAD U ŽIVOTUNOVI HIT AUTORICE NEZABORAVNOG ROMANA P.S. VOLIM TE!

Cecelia Ahern: KAO NIKAD U ŽIVOTU

S engleskog prevela Petra Mrduljaš Doležal

Novi roman autorice senzacionalnog bestselera P.S. VOLIM TE vedro je, veselo, čarobno, duhovito i toplo štivo, idealno za opuštanja i ljeto koje je pred nama.  Izgubite se još jednom u čarobnom svijetu Cecelije Ahern i ponesite je na plažu!

Jeste li od onih koji uzimaju vlastiti život zdravo za gotovo? Lucy to radi. Zabavljena je drugim stvarima: životima svojih prijatelja, poslom, svojom starom mačkom i sličnim. Zaglavila se u obvezama obmanjujući sve oko sebe da je sretna. Samo ona zna istinu – njezin je život poput starca u trulom odijelu. Vrijeme je ipak za otvaranje očiju i Lucy se sprema na sastanak s vlastitim životom. A njezin je život uporan u tome da 
 su promjene nužne i ne pušta Lucy na miru...

Mašta i šarmantan stil čine i ovaj roman dobitnim... prava poslastica.
Independent on Sunday

Jedna od najboljih knjiga Cecelije Ahern: duhovita, dirljiva i s porukom.
Daily Express

Prije ulaska u književne vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Navršivši dvadeset prvu godinu, napisala je prvi roman P.S. volim te, koji je vrlo brzo postao svjetski bestseler, a uspješno je prenesen i na filmsko platno s Hilary Swank u glavnoj ulozi. Slijedili su romani Na kraju duge, Da me barem možeš vidjeti, Hvala ti na uspomenama, Dar, Knjiga sutrašnjice i Mjesto zvano Ovdje, koji su svi osvojili vrhove književnih ljestvica, a prevedeni su i na hrvatski u Profilovu izdanju. Cecelia Ahern živi u Dublinu.

Nema komentara:

Objavi komentar