Kate Mitchell: Okajani grijesi

Kate Mitchell: Okajani grijesi
Bijeg od ljubavi vodio je u njezin zagrljaj

Za obijesnog nasljednika obiteljske tvrtke nova zaposlenica je lak plijen. Navikao kombinirati posao i zadovoljstvo, poslovnu večeru smatra i prilikom za ljubavnu avanturu. Iznenađuje ga, međutim, dojam koji na njega ostavlja mlada atraktivna djevojka koju je upravo upoznao. Isti nemir osjetio je, međutim, i njegov otac, moćni vlasnik tvrtke, kojeg mlada djevojka neobično ga podsjeća na nekadašnju ljubav. I dok je otac prisiljen obračunati se s prošlošću od koje je pobjegao, mladić je suočen s osjećajima s kojima se nije navikao nositi. Dva muškarca, dva naraštaja, suočena su s promjenama na koje ne mogu utjecati, dok najteži teret promjena snose žene, majka i kći, koje se nalaze na suprotnoj strani.
Djeca nekadašnjih ljubavnika upoznaju se i zbližavaju. Hoće li se prošlost ponoviti? I roditelji i djeca suočavaju se s pitanjem vjeruju li u ljubav. O odgovoru na pitanje iz prošlosti ovisi njihova budućnost.
Tri žene, tri naraštaja, suočene su s promjenama na koje ne mogu utjecati. Jedna od njih mora podnijeti najteži teret promjena. Junakinje romana Kate Mitchell vode bitke bliske i shvatljive suvremenoj ženi, dok muški likovi ne skrivaju svoje slabosti. Svaki od njih treba pobijediti sebe u životnoj igri i svaki od njih čitatelja pridobija na vlastitu stranu.



Biografija autorice
Kate Mitchell naša je publika upoznala 2009. godine, kada je pod tim pseudonimom objavljena „Oteta ljepota“, prva od šest njezinih knjiga u izdanju riječke nakladničke kuće Dušević-Kršovnik.
Pseudonim pripada Kati Mijić, koju je Slobodna Dalmacija 2010. proglasila „hrvatskom kraljicom ljubavnih romana“, dok ju je Ante Tomić samo godinu dana ranije u Jutarnjem listu predstavio kao „tihu ženu koja ljudima zna vratiti nadu“.   
Kata Mijić piše cijeli život, a objavljuje od 1999. godine. Uz šest tvrdoukoričenih knjiga, dosad je objavila više od 200 ljubavnih romana, najčešće pod  pseudonimom Katarina Mich u „24sata“, te 600 životnih priča u domaćim mjesečnicima.
Rođena je u Zelovu u Dalmatinskoj zagori, a ugostiteljsko-turističku školu završila je u Splitu. Radi u kultnom splitskom kafiću Žbirac na Bačvicama i svaki slobodan trenutak koristi za pisanje.
Majka je troje djece kojima je zahvalna što strpljivo podnose njezin rad u slobodno vrijeme.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Citati o ljubavi