Moro: Medeni mjesec nakon kojeg se rodila - kuharica!
Kuharica
„Moro“ donosi niz izvanrednih recepata, pisanih jednostavnim jezikom
koje prati mnoštvo praktičnih savjeta i prekrasnih fotografija. No, ono
što ovu kuharicu čini posebnim gastro putovanjem su anegdote autora o tome gdje su probali koje jelo ili kako su došli do nekog recepta.
Naime, Samantha i Samuel Clark, prije no što su otvorili danas kultni londonski restoran „Moro“, uputili su se na tromjesečni medeni mjesec kamp-kućicom kroz Španjolsku i Maroko do Sahare. Plan im je bio otkriti sitnice zbog kojih hrana ima okus po kraju iz kojeg dolazi, a usput su naučili i jezik začina. Osim što su tako stvorili mnoga ukusna jela te ih skupili u kuharicu „Moro“, koja je samo u Velikoj Britaniji prodana u više od 100 000 primjeraka, napisali su odličan kulinarski putopis u kojem možete upoznati Španjolsku, sjevernu Afriku i istočni Mediteran i njihove slasne zalogajčiće - tapas i mezu – koji se jedu s prijateljima i definiraju nacionalne stilove objedovanja.
Knjigu, zajedno s naslovima među kojima, uz kupnju ove knjige, možete odabrati knjigu na dar, pronađite u našoj web-knjižari.
Naime, Samantha i Samuel Clark, prije no što su otvorili danas kultni londonski restoran „Moro“, uputili su se na tromjesečni medeni mjesec kamp-kućicom kroz Španjolsku i Maroko do Sahare. Plan im je bio otkriti sitnice zbog kojih hrana ima okus po kraju iz kojeg dolazi, a usput su naučili i jezik začina. Osim što su tako stvorili mnoga ukusna jela te ih skupili u kuharicu „Moro“, koja je samo u Velikoj Britaniji prodana u više od 100 000 primjeraka, napisali su odličan kulinarski putopis u kojem možete upoznati Španjolsku, sjevernu Afriku i istočni Mediteran i njihove slasne zalogajčiće - tapas i mezu – koji se jedu s prijateljima i definiraju nacionalne stilove objedovanja.
Knjigu, zajedno s naslovima među kojima, uz kupnju ove knjige, možete odabrati knjigu na dar, pronađite u našoj web-knjižari.
Primjedbe
Objavi komentar