petak, 20. prosinca 2013.

Večeras na Jelačić placu: Želim život - koncert i besplatna knjiga!

I ove će godine Zaklada Ana Rukavina održati tradicionalni, osmi po redu, Božićni koncert „Želim život“ na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Koncert se održava 20. prosinca, u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih sedam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.

Profil Knjiga je u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina objavila knjigu Ankice Begić „Indijanac Komanč, moj brat po krvi“, žene koja je preko ove zaklade pronašla donatora koštane srži koji joj je spasio život. Pronašla ga je na najnevjerojatnijem mjestu – među Indijancima! Tijekom bolesti i liječenja, Ankica je vodila dnevnik koji je na koncu postao „Indijanac Komanč, moj brat po krvi“, a na večerašnjem koncertu ova će se knjiga dijeliti besplatno.

Na koncertu večeras na niskim temperaturama će nas zagrijati Prljavo kazalište, Opća opasnost, Neda Ukraden, Mejaši, Novi fosili, Psihomodo pop, Luka Nižetić, Ivan Zak, Maja Šuput, Željko Bebek, Lana Jurčević, Connect, Sementa Rajhard, Vanda Winter, Goran Karan, Baruni i Ladies. Svi oni kojima su zimske temperature ipak preniske pa neće doći na Trg, dobru atmosferu mogu pratiti pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV, portalu dnevnik.hr i na OYO s početkom u 21 sat.

Pozivima na humanitarni broj 060 9000, koji je omogućio T-Hrvatski Telekom, od 1. do 31 prosinca možete donirati 6,25 kuna (uključen PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.

Nema komentara:

Objavi komentar