četvrtak, 13. veljače 2014.

Knjige vas vole - jer im se obraćate kad trebate potporu!

Vi volite knjige, a naše knjige vole vas! Zato vam za Valentinovo darujemo popust od 20% na niz naslova ljubavne i srodne tematike, među kojima ćete, sigurni smo, pronaći nešto što bi mogao biti vrlo poseban dar za nekoga koga volite!

Za sve vas koji ste se, naletjevši na problem ili prepreku, prvo okrenuli knjizi i tamo pronašli više od pukog rješenja: utjehu, nadu, pomoć i potporu, za ovogodišnji Dan zaljubljenih posebno izdvajamo tri naslova koja vam sve to i još mnogo više mogu pružiti kad ljubav plane. 

U ljubavi i bez nje, Mirjana Krizmanić

U ratu i ljubavi sve je dopušteno – ili ipak nije? Ljubav, privrženost i naklonost – svaki od tih osjećaja trebao bi nas potaknuti da vodimo računa i o dobrobiti osobe s kojom ulazimo u intimni odnos, a ne samo o vlastitom zadovoljstvu. U ovom priručniku, autorica bestselera Tkanje života i Život s različitima, bavi se temama koje su nam svima bliske, iako se vrlo rijetko o njima javno govori, a još rjeđe piše. Ljubavni i intimni odnosi najosjetljivija su i često najvažnija iskustva našeg života. Donose nam mnogo zadovoljstva i sreće, ali i mnogo ogorčenja i boli koja bi se mogla izbjeći kad bismo znali poštivati pravila koja vrijede za svaki prisan odnos, bio on prijateljski, partnerski ili ljubavnički. 


Brutalno iskreno i bez mumljanja, Steve Harvey i Denene MillerŽelite li zaista promijeniti svoju sreću u ljubavi, morate dati priliku promjeni! Ali kakvoj? Uvijek se javlja to jedno te isto pitanje, a neki vrlo zanimljivi odgovori nalaze su u ovoj knjizi koja će vas potaknuti da krenete razmišljati o vezama na drugačiji način, utemeljen na svim istinama koje ćete doznati o muškarcima na stranicama ove knjige.

 

Košer seks, Shmuley Boteach

Iako joj je seks u naslovu, ova je knjiga jedan od najboljih bračnih priručnika koje ćete ikad imati prilike pročitati. "Polazeći od uvjerenja da je seks sam po sebi "košer" budući da mu, za razliku od kršćanske teologije, judaistička ne imputira osjećaj krivice, Boteach u knjizi tvrdi da intimni, bračni seks može obogatiti ljudski život te ga podići na višu duhovnu razinu", piše HINA o ovoj vrlo neobičnoj knjizi, a prolistao ju je i Večernji list. Zašto ne biste i vi?
Nema komentara:

Objavi komentar