Knjige vas vole - jer u njima tražite odgovore!


Vi volite knjige, a naše knjige vole vas! Zato vam za Valentinovo darujemo popust od 20% na niz naslova ljubavne i srodne tematike, među kojima ćete, sigurni smo, pronaći nešto što bi mogao biti vrlo poseban dar za nekoga koga volite!

Za sve vas koji nikad ne odustajete od stjecanja novih vještina i znanja, za ovogodišnji Dan zaljubljenih posebno izdvajamo tri vrlo zanimljiva naslova.

Kako seks pomlađuje, dr. Eric R. Braveman i Ellie Capria

Zaboravite injekcije otrova, plastične operacije, kupke blatom i skupe kremice - ništa vas neće pomladiti kao najzanimljivija tjelesna aktivnost! „Kako seks pomlađuje“ (Younger, Sexier, You) donosi holistički pristup koji omogućuje održavanje mladenačkog života, punog intimnosti, dodira i ljubavi. Poboljšajte, usavršite i održavajte ugodan spolni život, danas, a i u kasnijim godinama. Ako već niste, otkrijte kakva ste točno osoba i naučite kako možete promijeniti neke od svojih negativnih obrazaca ponašanja da biste postigli zdravije i nježnije spolne odnose, to će vas dovesti do dovesti do zdravijeg i ispunjenijeg života. Američki liječnik dr. Eric R. Braverman svojim je istraživanjima dokazao da dinamičan spolni život omogućuje mozgu da bolje razmišlja i bolje voli, a svoja je saznanja podijelio sa svijetom u ovoj knjizi.


Muška seksualnost, Barry W. McCarthy, Michael E. Metz 

Živimo u svijetu u kojem je erotika sveprisutna, kao alata za privlačenje pažnje i to uglavnom muške pažnje. Ta nas činjenica može lako zavesti i navesti da pomislimo da sve o muškoj seksualnosti znamo. No, javno prikazivanje seksa nema gotovo nikakve veze s istinom. Naime, presudna komponenta seksualnog zdravlja je ispravno razmišljanje o vlastitom tijelu, a upravo to je bio razlog zbog kojeg su Barry McCarthy i Michael Metz, dva liječnika i klinička psihologa, certificirana  seksualna i bračna terapeuta, napisala ovu knjigu.
Predgovor hrvatskom izdanju napisao je prof. dr. sc. Aleksandar Štulhofer, voditelj katedre za seksologiju Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i član Hrvatskog društva za seksualnu terapiju, koji knjigu preporučuje ženama i kaže: „Muškarci nerijetko žele premalo. Premalo informacija, premalo dodira, premalo opuštenosti i, gotovo paradoksalno, premalo užitka. Ako je i vaš takve sorte, možda mu treba predložiti nešto za čitanje.

Kad dođe do seksa, sramežljivosti nema mjesta, no ako je se ipak ne možete riješiti, možda vam pomogne ovaj priručnik. Prestanite se brinuti o tome kako izgledaju vaše grudi, trbuh, stražnjica ili bilo koji drugi dio tijela kada ste bez odjeće, jednostavno preuzmite kontrolu i uživajte u svakoj sekundi. Pročitajte ovu knjigu i saznajte što o seksu misle stvarni muškarci. Ljubite, mazite i milujte ga, grickajte, grizite i ližite ga, izvijajte, svijajte i privijajte se uz njega, lupkajte, gnječite i tarite se o njega - pokažite mu da znate kako u njegovu tijelu proizvesti uzbuđenja koja nije mogao ni zamisliti!



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Citati o ljubavi