Kako se zaljubiti, Cecelia Ahern



Ovaj će vas roman nasmijati, rasplakati i podsjetiti da cijenite život. Ovo je Cecelia Ahern u svojem najboljem izdanju: nadahnuta i puna iznenađenja.


Putovi Adama Basila i Christine Rose sretnu se kasno jedne večeri dok Christine prelazi dublinški most Ha'penny. Adam stoji na rubu, prijeteći da će skočiti u rijeku.
Adam je očajan − ali Christine s njime sklapa sumanutu pogodbu. Njegov trideset peti rođendan je pred vratima, a ona se kladi da će ga do tada uvjeriti kako je život vrijedan življenja.
Dok sat otkucava, njih dvoje otisnu se u niz šašavih eskapada, velikih romantičnih gesti i poneki neobičan noćni izlazak. Christine se sve više čini da se Adam ponovno zaljubljuje u svoj život. Ali je li to zaista sve što se događa?

Romani Cecelije Ahern su poput kutije smaragda… svi do jednoga su blistavi dragulji.
Adriana Trigiani

Totalno neodoljivo… progutala sam ga u jednom čitanju.
Marian Keyes

Mudra i istinita.
Irish Times

Prije ulaska u književne vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Navršivši dvadeset prvu godinu, napisala je prvi roman P.S. volim te, koji je vrlo brzo postao svjetski bestseler, a uspješno je prenesen i na filmsko platno s Hilary Swank u glavnoj ulozi. Slijedili su romani Na kraju duge, Da me barem možeš vidjeti, Hvala ti na uspomenama, Dar, Knjiga sutrašnjice, Mjesto zvano Ovdje i Kao nikad u životu, koji su svi osvojili vrhove književnih ljestvica, a prevedeni su i na hrvatski u Profilovu izdanju. Cecelia Ahern živi u Dublinu.
Na jesen u hrvatska kina dolazi film Love, Rosie s Lily Collins u glavnoj ulozi, a koji je snimljen po romanu Cecelije Ahern Na kraju duge.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD