Maya Van Wagenen: KAKO SAM POSTALA POPULARNA - DNEVNIK


Maya Van Wagenen: KAKO SAM POSTALA POPULARNA - DNEVNIK

Maya nikada nije bila popularna. Ali prije početka osmog razreda odlučila je započeti neobičan društveni pokus: tijekom te školske godine slijedit će priručnik o popularnosti iz 1950-ih autorice Betty Cornell, bivše manekenke tinejdžerice. Da, dobro ste pročitali iz 50-tih! Doznajte kakvi su savjeti o prehrani, vježbanju, odijevanju, šminkanju i ponašanju tada bili, te što se sve može dogoditi ako ih primijenite u sadašnjosti. Učinci u zbilji urnebesni su, bolni i prepuni iznenađenja.
Ispričano duhovito i ljupko, Mayino putovanje nudi čitateljima svih dobi suvremen i cjelovit primjer dobrote i samopouzdanja te bolje razumijevanje značenja popularnosti.
U izdavačkoj kući Penguin rukopis su pročitali u jednom danu, i Maya je već za dva tjedna imala potpisan ugovor. Nakon toga sve ostalo je povijest… Knjiga je objavljena u više od 25 zemalja i taj broj raste!

Studio Dreamworks ugrabio je prava za snimanje filma i prije no što je knjiga izašla, te je tako postala najmlađa spisateljica kojoj je to uspjelo. Časopis Time proglasio ju je jednom od najutjecajnijih teenagera u 2013. godini, a već je poharala mnogobrojne portale, tv emisije i tiskovine u Americi od TeenVouge do NYTimesa.

Autor fotke: Bob Krasner

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD