utorak, 5. travnja 2016.

Eric Smith: Ljubavni vodič za geekove

Eric Smith: Ljubavni vodič za geekove

Priručnik je dugoočekivani odgovor na molitve svih usamljenih geekova koji dane i noći provode uz StarCraft, Goldeneye ili Futuramu. Po iskustvu Erica Smitha, u životu svakog geeka dođe dan kad poželi u svom životu imati nekog posebnog. U takvim trenucima, predlaže autor, geekovi pri ruci trebaju imati vodič kakav dosad nije postojao - ali sada je tu!

Prateći suvremene trendove, Eric Smith je zaključio da mladima koji žive u svijetu prezasićenom informacijama i strastveno su posvećeni svojim interesima, trebaju upute i rituali kakvi su se nekada primjenjivali pri upoznavanju partnera. Površnost i brza izmjena partnera ne dolazi u obzir, već autor predlaže da se tradicionalna pravila upoznavanja prilagode suvremenim trendovima, a pritom je dobro osmišljena poruka koja se prenosi važnija od medija kojim se služimo.

Pripremite se za ljubavni sastanak, pobrinite se za vanjski izgled, nađite teme za razgovor, predstavite se u najboljem svjetlu, ali iznad svega budite iskreni - svaki od koraka pomno je razrađen, tako da ga je vrlo jednostavno primijeniti. Za napredne geekove, navodi se što učiniti ako veza uspije, pa se zbližavanje nastavi do zajedničkog noćenja, ali i za suprotan ishod, jer upoznavanje je neizvjesna avantura, podsjeća Eric Smith.
 Knjiga je pisana za muške geekove, ali isti savjeti podjednako vrijede i za djevojke, navodi autor i podsjeća da više nema nikakvih razloga da djevojke ne pokažu inicijativu pri upoznavanju i ugovaranju sastanaka.


Eric Smith suosnivač je popularnog bloga Geekadelphia, vodiča kroz svijet geekova, za koji je dobio nekoliko geek-nagrada kao što su Philadelphia Geek Awards i godišnje priznanje na Akademiji prirodnih znanosti u Philadelphiji, gradu u kojem živi.

Nema komentara:

Objavi komentar